h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fahrudin Omerovic: “Bizim için büyük bir sevinç kaynağı olan turu geçtik” “

Fahrudin Omerovic: “Bizim için büyük bir sevinç kaynağı olan turu geçtik” “

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe'yi mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Omerovic, takımın sakatlık ve güven sorunlarıyla mücadele ettiğini ancak futbolcularının inanılmaz bir performans sergilediğini belirtti. Maçın uzatmalarında elde ettikleri galibiyetle son 16 turuna yükselen Konyaspor, lig maçlarının da önemini vurguladı.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Göztepe maçından sonra yaptığı açıklamada, “Turu geçmekten dolayı çok mutluyuz. Futbolcularımız inanılmaz bir mücadele sergiledi.” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. turunda Konyaspor, sahasında konuk ettiği Göztepe’ye uzatma dakikalarında 2-1 mağlup olarak son 16 turuna yükseldi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Omerovic, “Maç öncesi durum zordu çünkü birçok sakat oyuncumuz vardı. Ayrıca takımımız uzun bir süredir form düşüklüğü yaşıyordu. Kupa maçı olsa da önümüzde lige de önem vermemiz gerekiyor. Bu yüzden turu geçmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Futbolcularım gerçekten inanılmaz bir mücadele gösterdi. Bazı olumsuzluklarımız da vardı ancak turu sonraki tura taşıdık.” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisa FK’yı 3-1 mağlup etti!

Sıradaki haber:

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisa FK’yı 3-1 mağlup etti!