h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Galatasaray’da Kupa Planları Değişiyor

Galatasaray’da Kupa Planları Değişiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ümraniyespor maçı için son oynadıkları Kayserispor maçına göre 6 değişiklik yaptı. Eyüp Aydın ve Berkan Kutlu, maçta ilk kez 11 başladı. Barış Alper Yılmaz sağ bek olarak görev yaptı. Davinson Sanchez ise 5 maç sonra kadroya dahil edildi. Galatasaray, Günay Güvenç, Barış Alper Yılmaz, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Tete, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu 11'i ile mücadeleye başladı.

Galatasaray’ın Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynanan Kayserispor maçının kadrosuna göre Ümraniyespor maçında 6 değişiklik yaptı. Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Galatasaray, evinde Ümraniyespor ile karşılaşıyor. Okan Buruk, Fernando Muslera, Sacha Boey, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Dries Mertens ve Wilfried Zaha’nın yerine Günay Güvenç, Kazımcan Karataş, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Eyüp Aydın ve Kerem Aktürkoğlu’nu sahaya sürdü.

Eyüp Aydın ilk kez 11’de

Alman ekibi Bayern Münih’ten sezon başında transfer edilen Eyüp Aydın, Ümraniyespor maçında ilk kez 11 başladı. Daha önce ligde oyuna sonradan dahil olan Eyüp, bu kez Galatasaray formasıyla ilk kez 11 başladı.

Berkan Kutlu dönüş yaptı

İtalyan ekibi Genoa’ya kiralanan ve ikinci transfer döneminde takıma geri dönen orta saha oyuncusu Berkan Kutlu’ya Teknik Direktör Okan Buruk, Ümraniyespor maçında şans verdi. Kayserispor maçında sonradan oyuna giren Berkan, Ümraniyespor maçıyla birlikte takıma dönüşünün ardından ilk kez 11 başladı.

Barış Alper Yılmaz sağ bekte

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Ümraniyespor maçında sağ bek mevkisinde görev aldı. Daha önce hücum bölgesinin farklı bölgelerinde forma giyen Barış Alper, bu sezon sol bek olarak da görev yapmıştı.

Davinson Sanchez 5 maç sonra kadroda

Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, Ümraniyespor maçının kadrosunda yer aldı. Daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçında forma giyen Sanchez, 5 maçlık bir aranın ardından kadroya dahil edildi. Galatasaray, mücadeleye Günay Güvenç, Barış Alper Yılmaz, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Tete, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu 11’i ile başladı.

Yedeklerde Jankat Yılmaz, Davinson Sanchez, Wilfried Zaha, Kaan Ayhan, Gökdeniz Gürpüz, Baran Demiroğlu, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman, Efe Akman ve Tanguy Ndombele bekledi.

Fahrudin Omerovic: “Bizim için büyük bir sevinç kaynağı olan turu geçtik” “

Sıradaki haber:

Fahrudin Omerovic: “Bizim için büyük bir sevinç kaynağı olan turu geçtik” “