h Dolar 34,1409 % 0.07
h Euro 38,2294 % 0.07
h Sterlin 45,8333 % 0.11
h Altın (Gr) 2.919,66 %0,19
h BIST100 10.029,73 %1,44
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultangazi’deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden bir kişiyle ilgili şüpheliler adliyeye sevk edildi

Sultangazi’deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden bir kişiyle ilgili şüpheliler adliyeye sevk edildi

Sultangazi’de meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Saldırıya karışan 4 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Olayda kullanılan silah ise polis tarafından ele geçirildi.

Sultangazi’de silahlı saldırı sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Dün saat 16.30 sıralarında Gazi Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kimlikleri belirlenen A.Ü. (20) isimli şahıs silahla yaralanmıştı. Polis ekipleri olay yerine gelerek A.Ü’nün yaralı olduğunu tespit etti ve ambulans çağırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen A.Ü. maalesef hayatını kaybetti. Polisin çalışmaları sonucunda, daha önceden husumetli oldukları tespit edilen A.A. ve M.D. isimli iki genç şahsın, olay anında orada bulunan A.Ü’ye müdahale ettiği sırada E.Ö. tarafından silahla vurulduğu belirlendi.

Polis ekipleri A.A. ve M.D.’yi olay yerinde, E.Ö. ve A.S.Ö.’yü ise Gaziosmanpaşa Yenimahalle Mahallesi’nde yakaladı. Ayrıca olayda kullanılan silah da Gazi Mahallesi’nde bir ikamet adresinde ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıslar “kasten öldürme” suçundan işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Şişli ve Beşiktaş’ta dizginci faaliyetinde bulunan 3 kişi yakalandı

Sıradaki haber:

Şişli ve Beşiktaş’ta dizginci faaliyetinde bulunan 3 kişi yakalandı