h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Spor
  • Abdullah Avcı: “Bakasetas hakkında net bir bilgiye sahip değilim, ” açıklamasını yaparken detay verdi.”

Abdullah Avcı: “Bakasetas hakkında net bir bilgiye sahip değilim, ” açıklamasını yaparken detay verdi.”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transfer süreciyle ilgili net bir bilgiye sahip olmadığını ifade ederken, antrenmanlara çıkmayan Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok hakkında da kesin bir bilgiye sahip olmadığını belirtti. Avcı, Ziraat Türkiye Kupası maçında Manisa FK'yı 3-1 mağlup ettiklerini ve kazanmanın önemli olduğunu söyledi. Bakasetas transferiyle ilgili ise henüz net bir bilgi almadığını dile getirdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bakasetas’ın transferiyle ilgili henüz net bir bilgiye sahip olmadığını belirtti. Avcı, ayrıca antrenmanlara çıkmayan Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok’un durumları hakkında da net bir bilgiye sahip olmadığını söyledi.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Manisa FK’yı 3-1 mağlup ederken, maç sonrası açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, “Yoğun bir maç trafiği yaşıyoruz. İki takım da oyuncu rotasyonlarına başvurdu. Daha önce skoru daha da koparabilirdik. Ancak kazanmak önemliydi ve bunu başardık. Maç içinde formasyon değişikliği yaptık. Kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Manisa FK’ya ise başarılar dilerim” dedi.

Avcı, Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok’un antrenmanlara çıkmamasıyla ilgili, “Bu konuda tam olarak net bilgilere sahip değilim. Ancak konuşarak daha net bilgilere ulaşacağımı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bakasetas’ın Trabzonspor’a yakın zamanda transfer olduğunu hatırlatan Avcı, “Trabzonspor’a neredeyse aynı dönemde geldik. Birçok güzel olay yaşadık. Bakasetas, sahada her şeyini ortaya koyan bir oyuncu. Şu anda bir dedikodu dolaşıyor. Dün takımla birlikte antrenmana katıldı. Yarın da bizimle birlikte olacak. Hafta sonuyla ilgili konuşacağız. Transfer gerçekleşir mi, gerçekleşmez mi bilemiyorum. Eğer transfer gerçekleşirse, ona her zaman olduğu gibi her şeyini verebilecek bir oyuncu. Gerçekleştiği takdirde düşüncelerimi net bir şekilde paylaşabilirim. Şu anda önüme net bir şey gelmedi” ifadelerini kullandı.

EuroCup Kadınlar: NKA Pecs Üniversitesi’ne karşı Melikgazi Kayseri Basketbol: 72-70’de mağlup oluyor.

Sıradaki haber:

EuroCup Kadınlar: NKA Pecs Üniversitesi’ne karşı Melikgazi Kayseri Basketbol: 72-70’de mağlup oluyor.