h Dolar 34,1231 % -0.05
h Euro 38,1881 % -0.05
h Sterlin 45,8342 % 0.55
h Altın (Gr) 2.921,26 %1,26
h BIST100 10.029,73 %1,44
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Taksim’de yapılan ‘Huzur İstanbul’ denetimi helikopter desteğiyle gerçekleştirildi.

Taksim’de yapılan ‘Huzur İstanbul’ denetimi helikopter desteğiyle gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Taksim Meydanı'nda helikopter destekli "Huzur İstanbul" denetimi gerçekleştirdi. Şüpheli kişilerin kimlik sorgulamaları yapılarak araçlar detaylı bir şekilde arandı. İlçe Emniyet Müdürlükleri, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat Polisleri de denetime katıldı. Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu da yapılan denetimler, devam edecek.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan “Huzur İstanbul” denetiminde, polis helikopteri de kullanılarak şehir genelinde kontrol gerçekleştirildi. Taksim Meydanı’ndaki operasyonda, şüpheli şahısların kimlik kontrolü yapıldı ve araçlar tek tek arandı.
İstanbul’un 39 ilçesinde saat 20.00’den itibaren başlayan “Huzur İstanbul” denetimi, Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Taksim Meydanı’ndaki denetimlerde polis helikopteri de kullanıldı. Durdurulan araçlar, ekipler tarafından detaylı şekilde arandı ve sürücü ile yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı.
Bu denetimlerin devam edeceği bildirildi.

En büyük mutluluğu en büyük acıya dönüştü, çabaları yetersiz kaldı

Sıradaki haber:

En büyük mutluluğu en büyük acıya dönüştü, çabaları yetersiz kaldı