h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Barış Alper Yılmaz, bu sezonun ilk gol sevincini doyasıya yaşadı

Barış Alper Yılmaz, bu sezonun ilk gol sevincini doyasıya yaşadı

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Ümraniyespor maçında attığı golle sevincini yaşadı. Ancak, aynı maçta kendi kalesine de gol attı. Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda gerçekleşen maçta, Kerem Demirbay'ın ortasında kafa vuruşuyla gol atmış ve skoru 1-1 yapmıştı. Ancak, 23. dakikada ters vuruşla kendi ağlarına gol atarak Ümraniyespor'un golünü de kaydetti. Yılmaz, bu sezon ilk gol sevincini yaşarken, maçın 72. dakikasında yerini Ali Turap Bülbül'e bıraktı.

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Ümraniyespor ile oynanan maçta attığı golle bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı. Ancak Yılmaz’ın bu sevinç, Ümraniyespor’un golünde kendi kalesine attığı gol nedeniyle biraz hüzünlendi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Galatasaray, Trendyol 1. Lig takımı Ümraniyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk golünü ise Barış Alper Yılmaz kaydetti. Karşılaşmanın 33. dakikasında Kerem Demirbay’ın sol kanattan yaptığı ortada, ceza sahası içinde bekleyen Yılmaz kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.

Ancak Barış Alper, 23. dakikada Ümraniyespor’un golünde ters bir vuruş yaparak topu kendi ağlarıyla buluşturdu. 23 yaşındaki futbolcu, bu sezonki ilk gol sevincini yaşamasına rağmen bu talihsizlik nedeniyle biraz üzüldü. Maç boyunca sağ bek mevkiinde görev alan Yılmaz, 72. dakikada Ali Turap Bülbül’e yerini bıraktı.

Tete skora bir gol daha ekledi!

Sıradaki haber:

Tete skora bir gol daha ekledi!