h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Firari FETÖ üyesi jandarma tarafından yakalandı

Firari FETÖ üyesi jandarma tarafından yakalandı

Eskişehir'de FETÖ Silahlı Terör Örgütü'ne üye olma suçundan hüküm giyen bir şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hapis cezası bulunan şüphelinin yakalanması için yapılan çalışmalar sonucunda Tepebaşı ilçesine geldiği bilgisi alındı. Ekiplerin başarılı operasyonuyla şahıs gözaltına alındı ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir’de jandarma birimlerinin çalışmaları sonucunda FETÖ Silahlı Terör Örgütü’ne üyelik suçundan dolayı 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü üyeleri ve terör örgütleriyle ilişkisi olan, yardım ve destek sağlayan kişileri tespit ederek yakalama çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında, firari şüphelinin “FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak” suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve Tepebaşı ilçesine geleceği bilgisi elde edildi.

Başlatılan operasyon sonucunda, 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası kesinleşmiş olan firari şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan ve işlemleri tamamlanan kişi, mahkemeye çıkarılarak tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Çeşme’deki güvenlik durumu açıklandı: Yakalanan 925 kişi arananlar listesindeydi!

Sıradaki haber:

Çeşme’deki güvenlik durumu açıklandı: Yakalanan 925 kişi arananlar listesindeydi!