h Dolar 34,0838 % 0.18
h Euro 38,0957 % 0.18
h Sterlin 45,3369 % 0.03
h Altın (Gr) 2.841,59 %0,45
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

AK Parti’nin Niğde Belediye Başkan adayı olarak duyurulan Emrah Özdemir, kentte büyük bir coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Niğde Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Özdemir, AK Parti milletvekili Cevahir Uzkurt, AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir ve parti yönetimi ile birlikte kente geldi.

Kent girişinde partililer tarafından coşkuyla karşılanan Özdemir, AK Parti Niğde İl Başkanlığı Binası önünde partililere seslendi. Parti binasının önünde toplanan kalabalığa hitap eden Özdemir, ilk beş yıllık görev sürecinde verdiği projeleri hayata geçirdiğini ve ikinci beş yılda da Niğde için birçok proje gerçekleştireceklerini belirtti.

Özdemir, “Allah’a şükürler olsun, bugün hep birlikte bir beş yıl daha diyebilmek için buradayız. Alnımız ak, hiçbir hesap vermeyeceğiz. Verimli bir beş yıl geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bize güvendi, takdir etti ve bir kez daha AK Parti’nin Niğde Belediye Başkanı adayı olarak gösterdi. Beş yılda çok işler yaptık ve daha da yapacağız. Niğde’yi bir marka şehir haline getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Dinçer, Türk bayrağını en yüksekte dalgalandırma sözü verdi

Sıradaki haber:

Başkan Dinçer, Türk bayrağını en yüksekte dalgalandırma sözü verdi