h Dolar 34,0955 % 0.19
h Euro 38,0826 % 0.19
h Sterlin 45,3637 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,88 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti Belediye Başkan Adayı Şimşek, Burdur’da muhteşem bir karşılama ile karşılandı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şimşek, Burdur’da muhteşem bir karşılama ile karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteklediği AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Şimşek, destekçilerine hitap ederek sahada aktif bir şekilde çalışacaklarını ve seçimi kazanacaklarını söyledi. Şimşek, Burdur'un hizmete muhtaç olduğunu belirterek, belediyecilik anlayışını gerçekleştireceklerini ve projeleri beraber üreteceklerini ifade etti. Başkan adayı, Burdur'u kazanmak için ortak akılla hareket edeceklerini ve şehre hizmet etmek için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şimşek, Burdur’da Coşkulu Karşılama Aldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda Burdur Belediye Başkan Adayı olarak tanıttığı Mehmet Şimşek, Burdur’da partililer tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Parti binası önünde konuşan Şimşek, “Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak hiçbir eli sıkmadan bırakmayacağız. Bu şekilde seçimi kesinlikle kazanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da gerçekleştirilen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Burdur Belediye Başkan adaylığı açıklanan Mehmet Şimşek, partililer tarafından heyecanla karşılandı. Meşaleler ve davul zurna eşliğinde parti binası önüne gelen Şimşek, çiçeklerle karşılandı ve omuzlara alındı. Partililerin tebriklerini kabul eden başkan adayı Şimşek, konuşmasında sahada hiçbir eli sıkmadan bırakmayacağını ve her kapıyı çalacağını ifade etti.

Konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle aday olarak çıkmanın heyecanını dile getirerek başlayan Mehmet Şimşek, “Doğup büyüdüğüm, aşık olduğum göllerin, güllerin ve gönüllerin diyarı olan Teke Yöresi’nin kültür başkenti Burdur’uma, Burdur’umuza borcum olan hizmetleri yerine getirmek için yola çıktım” dedi. Şimşek, “Hayal etmezsek gerçekleştiremeyiz” sözleriyle şehri için hayallerini anlattı ve belediye başkanlığının bu hayallerinin başında geldiğini ifade etti. Özgün bir belediyecilik anlayışıyla Burdur’u buluşturacaklarını ve 31 Mart’ta sandıkları patlatarak başaracaklarını söyledi.

Mehmet Şimşek, seçim sürecinde amacının Burdur’u kazanmak olduğunu belirtti ve “Burdur’u kazanmak için birlik olacağız, diri olacağız ve hep birlikte burada olacağız. Ortak bir akıl ve birlikte hareket ederek projeler üreteceğiz. Burdur’a hizmet etmek için yola çıktık. Şehrimizi gerçek belediyecilik ile buluşturmak için gece gündüz çalışacağız” sözleriyle taahhütte bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ortak gururumuzun zirveye yükseldiği zamanlardan birini yaşıyoruz”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ortak gururumuzun zirveye yükseldiği zamanlardan birini yaşıyoruz”