h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Ayaklarınızı yerden kesecek bir etkinlik merkezi Kuşadası’nda!

Ayaklarınızı yerden kesecek bir etkinlik merkezi Kuşadası’nda!

Kuşadası Belediyesi, Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi'nin yenileme çalışmalarını tamamlamak üzere son aşamaya geldi. Modern bir sosyal tesis haline gelecek olan merkez, düğün, nişan ve kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek memnuniyetini dile getirdi. Çiftlerin daha şık ve konforlu bir ortamda düğün yapabileceklerini belirten Günel, merkezin aynı zamanda sivil toplum kuruluşları için de kullanılacağını söyledi.

Kuşadası Belediyesi, Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarını tamamlamak üzere. Yenileme çalışmaları tamamlandığında, Kuşadası çeşitli sosyal etkinliklere ev sahipliği yapabilen modern bir mekana sahip olacak.
Kuşadası Belediyesi, Başkan Ömer Günel liderliğinde, turistik bir şehir olarak Kuşadası’yı geliştirmek için alt ve üstyapı yatırımlarını sürdüren bir kurum olarak biliniyor. Bu çerçevede, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde yer alan Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’ndeki yenileme ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Son aşamaya gelen çalışmalarda, Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’nin dış cephesi yenilendi. Ardından içerideki salonun aydınlatma ve havalandırma sistemi değiştirilerek, duvarları boyandı. 700 kişilik salonda, zemin traverten taşla kaplandı ve sahne genişletildi. Ayrıca, eskimiş masa, sandalye ve mobilyalar da yenileriyle değiştirildi. Bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kuşadası, haftanın 7 günü hizmet veren konforlu bir sosyal mekana kavuşmuş olacak.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Merkezin modern ve estetik bir görünüme kavuştuğunu söyleyen Başkan Günel, evlilik yolunda olan çiftlerin artık daha şık, güzel ve konforlu bir ortamda düğünlerini gerçekleştirebileceklerini belirtti. Ayrıca, merkezin sivil toplum kuruluşları tarafından da kullanılabileceğini vurguladı. Kuşadası’na hayırlı olsun.

Kuşadası’na Yepyeni Bir Etkinlik Merkezi Geliyor!

Sıradaki haber:

Kuşadası’na Yepyeni Bir Etkinlik Merkezi Geliyor!