h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alaçam’da Polis Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi!

Alaçam’da Polis Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi!

Samsun'un Alaçam ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, ruhsatsız bir av tüfeği, bir kama, uyuşturucu ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi'nde M.G'nin evinde bir kurusıkı tabanca bulurken, aynı mahallede Ü.İ'ye ait evde ise bir kurusıkı tabanca, bir ruhsatsız tek kırma tüfek, bir kama, bir işlevsiz toplu tabanca ve beş gram esrar maddesi bulundu. M.G. ve Ü.İ, gerekli işlemler için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Samsun’un Alaçam ilçesinde Ruhsatsız Silah, Uyuşturucu ve Kesici Alet Ele Geçirildi

Samsun’un Alaçam ilçesinde, yapılan aramalarda 2 ayrı adreste ruhsatsız av tüfeği, kama, uyuşturucu ve kurusıkı tabanca bulundu. Olaylar sonucunda Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

İlk arama, Fatih Mahallesi’nde M.G. isimli bir şahsın evinde gerçekleştirildi. Bu evde yapılan aramada 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Diğer bir adreste ise Ü.İ. isimli kişiye ait evde arama yapıldı ve burada 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız tek kırma tüfek, 1 adet kama tabir edilen bıçak, 1 adet eski işlevsiz toplu tabanca ve 5 gram esrar maddesi bulundu.

Olayın ardından M.G. ve Ü.İ. isimli şahıslar, gerekli işlemler için ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Samsun Alaçam’da yaşanan bu olayda, ruhsatsız silahların ve uyuşturucunun ele geçirilmesiyle bölgede güvenlik sağlanmış oldu. İlçe emniyet müdürlüğünün başarılı operasyonu sonrasında halkın yaşam kalitesi artırılmış ve suç şebekelerine darbe vurulmuştur.

İçinde 2 katlı bir inşaat bulunan bina, istinat duvarının çökmesi sonucu yerinden kaydı.

Sıradaki haber:

İçinde 2 katlı bir inşaat bulunan bina, istinat duvarının çökmesi sonucu yerinden kaydı.