h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vali Çiftçi, Palandöken’deki öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Vali Çiftçi, Palandöken’deki öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, öğrencilere yarıyıl tatili için motivasyon sağladı ve tatil süresince çalışmalarına devam etmelerini tavsiye etti. Vali, öğrencilere kültürel etkinliklere katılmalarını ve doğada vakit geçirmelerini önerdi. Ayrıca öğrencilere, sebatla tüm zorlukların üstesinden gelebileceklerini hatırlattı. Tatilin sağlıklı ve huzurlu geçmesini dileyen Vali, öğrencilerin aileleriyle birlikte keyifli günler geçirmelerini temenni etti.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, öğrencilere seslenerek, yarıyıl tatilinin başladığını ve başarılı bir dönemin ardından karne sevinci yaşadıklarını söyledi. Öğrencilere hitaben konuşan Vali Çiftçi, “Ailesine, milletine ve vatanına karşı görev ve sorumluluklarını benimsemiş; millî ve manevi değerlerini özümsemiş, yarınlarımızın teminatı siz değerli öğrencilerimiz için bu tatili iyi bir fırsata çevirmeniz en büyük dileğimdir. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmenin bilinciyle planlayacağınız her türlü faaliyet için devletimizin sunduğu imkanlardan faydalanabilir, edebi derinliği olan eserleri geniş bir yelpazede sizin hizmetinize sunan kütüphanelerde kaliteli vakit geçirebilir, Palandöken’in temiz havasında kayak ve kızak keyfini yaşayabilirsiniz.” dedi.

Vali Çiftçi, öğrencilere sömestr tatilinde çalışma tarzları ile ilgili tavsiyelerde de bulunarak şunları söyledi: “Atalarımızın ‘İşleyen demir ışıldar’ öğüdüyle ve küçük ihmalin büyük zararlar doğurabileceğine olan inancımızla çalışmalarınıza belirli aralıklarla devam etmeniz, başarının en önemli anahtarlarından biridir. Unutmayınız ki, sebat ile tüm zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Bu vesileyle, tatilinizin hayırlara vesile olmasını diler; sağlıklı ve huzurlu günler geçirmenizi, aile büyüklerinizle birlikte keyifli vakit geçirmenizi temenni ederim. İyi tatiller.”

Alaçam’da Polis Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi!

Sıradaki haber:

Alaçam’da Polis Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi!