h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Milas’ta huzuru bozan motosiklet sürücüsünü gece kartalları yakaladı

Milas’ta huzuru bozan motosiklet sürücüsünü gece kartalları yakaladı

Milas ilçesinde çarşı ve mahalle bekçileri, motosiklet sürücüsünün çevreye rahatsızlık veren seslerini şikayet eden mahalle sakinlerinin ihbarları üzerine harekete geçti. Plakasız ve ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücü, trafik polisleri tarafından yakalandı ve cezai işlem uygulandı. Motosiklet de çekiciyle otoparka götürüldü.

Muğla’nın Milas ilçesinde, bir grup motosiklet sürücüsü, sürekli yaptıkları yüksek seslerle çevreye rahatsızlık veriyorlardı. Ancak, gece kartalları olarak da bilinen çarşı ve mahalle bekçileri bu rahatsızlığa son vermek için harekete geçti.
Cumhuriyet Mahallesi’nde gelen birçok şikayet üzerine, görev yapmakta olan çarşı ve mahalle bekçileri, mahalle sakinlerine rahatsızlık veren bir motosiklet sürücüsünü Ahmet Yesevi Caddesi’nde yakaladı. Trafik polisleri de olay yerine gelerek yapılan kontrollerde, motosikletin plakasız olduğunu ve sürücünün ehliyetsiz olduğunu tespit etti. Motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı ve motosiklet, çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Vali Çiftçi, Palandöken’deki öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Sıradaki haber:

Vali Çiftçi, Palandöken’deki öğrencilere tavsiyelerde bulundu