h Dolar 34,0125 % -0.17
h Euro 38,0469 % -0.17
h Sterlin 45,3308 % 0.63
h Altın (Gr) 2.833,57 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aydın’daki Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmuyor

Aydın’daki Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmuyor

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler, Aydın ilinde yaşayan şehit ailelerine ve gazilere destek olmak amacıyla düzenlendi. Kömürcüoğlu, havacı İlhan Urhan'ın gazi olması ve jandarma Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın şehit düşmesinin ailesini evlerinde ziyaret ederek sohbet etti. Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, devletin şehit aileleri ve gazilere her zaman destek sağladığını vurgularken, ziyaret edilen aileler de bu ilgiden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

Aydın il genelindeki şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olmak amacıyla düzenlenen ziyaretler kapsamında, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti. Kömürcüoğlu, 2010 yılında havacı olarak askerlik görevini ifa ederken paraşütün açılmaması sonucu gazi olan İlhan Urhan ile 2016 yılında Diyarbakır Sur operasyonlarında terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit düşen jandarma Uzman Çavuş Tolga Sağlam’ın ailelerini evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, devletin şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ve her türlü desteği sağlamaya devam ettiğini belirtti. Ziyaret edilen aileler ise yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine gösterilen bu ilgiden dolayı teşekkür etti.

İlk Türk astronotuz uzaya çıktı, fakat bir ‘Merhaba’ kelimesine hala özlem duyuyorlar

Sıradaki haber:

İlk Türk astronotuz uzaya çıktı, fakat bir ‘Merhaba’ kelimesine hala özlem duyuyorlar