h Dolar 34,2932 % 0.51
h Euro 37,2221 % 0.51
h Sterlin 44,7327 % 0.71
h Altın (Gr) 2.990,20 %1,22
h BIST100 8.960,53 %-0,46
a

Köseköy’e Estetik Bir Meydan Geliyor

Köseköy'de, 3 bin 440 metrekarelik alana inşa edilen bir mahalle meydanı projesiyle, muhtarlık binası, kafeterya, beton banklar, yeşil alanlar ve oyun grupları gibi birçok sosyal donatı sağlanacak. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, çalışmaları inceleyerek, kente uyumlu ve estetik meydanların arttırıldığını ve Köseköy mahalle meydanıyla buna bir yenisinin daha eklendiğini belirtti.

Kartepe’nin Köseköy Mahallesi’nde, birçok sosyal donatının yer aldığı yeni bir meydan inşa ediliyor. Toplam proje alanı 3 bin 440 metrekare olan bu çalışma, farklı kent donatılarıyla dikkat çekiyor. Meydana muhtarlık binası, kafeterya ve beton banklar eklenecek ve yeşil alanlar da meydana estetik bir görünüm kazandıracak. Ayrıca, çocuklar ve aileler için oyun grupları ve uygun iç yollar da oluşturulacak, böylece rahat bir konfor sağlanacak.
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, meydanları ve kent estetiğiyle uyumlu mahalle meydanlarını artırmaya devam ettiklerini belirtti. Köseköy mahalle meydanı çalışmalarını ekip arkadaşlarıyla birlikte inceleyen Kocaman, burada hem yeşil alanlar içinde olacak hem de kullanışlı bir muhtarlık binası inşa edileceğini söyledi. Kartepe için uygun eserler kazandırma çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Başkan Kocaman, bu meydanın da şehre yakışacak bir projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Şırnak’ta Kar Kalınlığı 2 Metreye Ulaştı, Kapanan Yolla İlgili Çalışmalar Devam Ediyor

Sıradaki haber:

Şırnak’ta Kar Kalınlığı 2 Metreye Ulaştı, Kapanan Yolla İlgili Çalışmalar Devam Ediyor