h Dolar 34,0082 % -0.18
h Euro 38,0504 % -0.18
h Sterlin 45,3433 % 0.63
h Altın (Gr) 2.831,48 %1,03
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Başkan Güler, gençlerle bir araya geldi

Köşk ilçesinde düzenlenen 'Gençlik huzura koşuyor, geç kalma genç gel' etkinliğinde 600'den fazla genç bir araya geldi. Etkinlikte yatsı namazının ardından çiğ köfte ikramı yapıldı. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Aydın İl Müftü Vekili Yusuf Dönertaş ve diğer katılımcılar, gençlere seslenerek gençlik döneminin ibadet ve haramlardan uzak geçirilmesinin önemini vurguladılar. Etkinlik, gençlerin camiye olan ilgisini artırmak ve milli-manevi değerlere sahip çıkmalarını sağlamak amacıyla yapıldı.

Aydın’ın Köşk ilçesinde “Gençlik huzura koşuyor, geç kalma genç gel” etkinliği düzenlendi. 600’den fazla genç, Başçayır Mahallesi Merkez Camii’nde gerçekleştirilen etkinlikte buluştu. Yaz akşamında, yatsı namazının ardından gençlere çiğ köfte ikram edildi.

Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Köşk Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Köşk İlçe Başkanı, Müftüler, öğretmenler ve vatandaşlar da katıldı. Yatsı namazının ardından konuşma yapan Aydın İl Müftü Vekili Yusuf Dönertaş, gençlerin ibadet ve taat içerisinde haramlardan uzak durmalarının toplum için önemli olduğunu vurguladı. Hz. Peygamber’in gençlere verdiği değeri ve onlara özel tavsiyelerde bulunduğunu belirten Dönertaş, gençlerin gelecekte farklı sorumluluklarda görev alacaklarına dikkat çekti.

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ise etkinliğin gençlerin camilere alışması açısından önemli olduğunu ve manevi değerlerimizi korumanın önemine vurgu yaparak, Katılım gösteren ve emek veren herkese teşekkür etti.

Etkinlik sonrasında gençlere çiğ köfte ve ayran ikram edilerek sohbet edildi.

Ahşaptan sanat eserleri üreten hobi ustası, amatörlüğünden profesyonelliğe geçiyor.

Sıradaki haber:

Ahşaptan sanat eserleri üreten hobi ustası, amatörlüğünden profesyonelliğe geçiyor.