h Dolar 34,0340 % -0.12
h Euro 38,0560 % -0.12
h Sterlin 45,3217 % 0.58
h Altın (Gr) 2.830,39 %1,00
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Korhan Özen, “Harika transferler gerçekleştirdik” diyor

Korhan Özen, “Harika transferler gerçekleştirdik” diyor

Karşıyaka'nın Sportif Direktörü Korhan Özen, TFF 3. Lig 2. Grup'un ikinci yarısının zorlu geçeceğini ve şampiyonluk, play-off ve küme düşme mücadelesinin çok büyük olacağını söyledi. Karşıyaka, transfer döneminde 4 oyuncu transfer etti. Özen, transferlerin ince eleyip sık dokunularak yapıldığını ve takıma büyük katkı sağlayacak oyuncular olduğunu belirtti. Ayrıca, kulübün vizyonunu artırmak için yeni birimler kurduklarını ve çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Kulübün gelecekte daha profesyonel bir şekilde çalışacağını vurguladı. GPS sistemini de takımın kullanımına sunduklarını belirtti.

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Karşıyaka’nın Sportif Direktörü Korhan Özen, ligin ikinci devresinin zorlu olacağını vurgulayarak, “Şampiyonluk yarışının yanı sıra play-off ve küme düşme mücadelesi de büyük bir önem taşıyor. Tüm takımlar için çekişmeli bir süreç bekliyor” dedi.

Karşıyaka, TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden bir takım olarak transfer döneminin başlamasıyla birlikte 4 oyuncu transferi gerçekleştirdi. İzmir ekibi, 33 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Mehmet Alaeddinoğlu, 27 yaşındaki kanat oyuncusu Şeref Özcan, 20 yaşındaki sağ bek Erdem Gökçe ve 24 yaşındaki stoper İsmail Güner’i kadrosuna dahil etti. Karşıyaka’nın sportif direktörü Korhan Özen, ara transfer dönemini ve kulübün kurumsal yapısına yönelik yaptıkları çalışmaları İhlas Haber Ajansı’na (İHA) anlattı. Transferlerle ilgili önemli adımlar attıklarını belirten Özen, “Devre arası transferleri kolay olmuyor. Tüm takımlar, iyi oyuncularını bırakmak istemiyor ve bonservis sorunları da yaşanabiliyor. Ancak biz titiz bir çalışma yaptık ve acele etmedik. Hedeflediğimiz noktaya uygun transferler gerçekleştirmeye çalıştık. Takımın eksik yönlerini teknik ekibimiz ve yönetimimizle belirleyerek dört oyuncu transferi yaptık. Bu oyuncular, takıma büyük katkı sağlayabilecek kaliteli ve yetenekli isimler” dedi.

Özen, “Kulübün vizyonunu daha da ileri taşıyacağız” diyerek birçok yeni birim oluşturduklarını ifade etti. Oyuncu izleme birimi oluşturduklarını dile getiren Özen, “Teknik ekibimiz tüm liglerdeki maçları takip ederek her hafta raporlar sunuyor. Böylece sezon sonunda transfer listesini hazır bir şekilde alacağız. Ayrıca atletik performans ve analiz birimi oluşturma çalışmalarına da devam ediyoruz. Medya ekibimizi güçlendirerek daha profesyonel bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmek için ek takviyeler yaptık. Ayrıca futbolcuların antrenman ve maç takiplerini GPS sistemiyle gerçekleştireceğiz. Bu sistem, sakatlık geçmişlerini gösterme ve bilimsel çalışmalar için önemli bir adım. 2. Lig’e çıktığımızda kulübün kurumsal kimliğini güçlendirmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” şeklinde konuştu.

Trabzonspor – Galatasaray maçında düdük çalacak olan hakem Abdulkadir Bitigen belli oldu.

Sıradaki haber:

Trabzonspor – Galatasaray maçında düdük çalacak olan hakem Abdulkadir Bitigen belli oldu.