h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Kültür Sanat
  • Büyükşehir Gençlik Hareketi, okuma alışkanlığını artırmak için kitaplara destek veriyor.

Büyükşehir Gençlik Hareketi, okuma alışkanlığını artırmak için kitaplara destek veriyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ kapsamında Terme ilçesindeki Gölyazı İlk ve Ortaokulu'nun kütüphanesine 555 kitap bağışlandı. Bu sosyal sorumluluk çalışmasıyla okulun kitap ihtiyacı karşılanmış oldu. ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ liderlerinden Şeyma Sultan Yayla, çalışmayı 21 Ocak Dünya Sarılma Günü vesilesiyle gerçekleştirdiklerini ve kitapların okula katkı sağlayacağını belirtti. Bu çalışmalarla hem farkındalık oluşturulduğunu hem de gönüllere dokunulduğunu söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ projesi kapsamında, Terme ilçesinde bulunan Gölyazı İlk ve Ortaokulu’nun kütüphanesine 555 adet kitap bağışlandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’, ‘İdeallerin Ülken Kadar Büyükse Büyükşehir Seni Çağırıyor’ sloganıyla devam ediyor. Son olarak 9 gençlik kulübü üyesi, 21 Ocak Dünya Sarılma Günü dolayısıyla ortak bir çalışma gerçekleştirerek 555 kitap topladı ve bu kitaplar Terme İlçesi Gölyazı İlk ve Ortaokulu’nun kütüphanesine bağışlandı. Böylelikle kütüphanenin kitap ihtiyacı karşılanmış oldu.

‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ Gençlik Koordinatörü Kaan Yılmaz, yapılan çalışma hakkında bilgi vererek, “Gençlik kulüplerimizin üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu çalışma sonucunda 555 kitap topladık. Gönüllü gençlerimizle birlikte, toplanan kitapları Gölyazı İlk ve Ortaokulu’na teslim ettik. Her çocuğun okuma alışkanlığı kazanması ve kitaplara ulaşması bizim için çok önemlidir. Bu tür çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ liderlerinden Şeyma Sultan Yayla ise “21 Ocak Dünya Sarılma Günü vesilesiyle bu sosyal sorumluluk çalışmasını gerçekleştirdik. Bir insana ulaşmanın en güzel yolu kitaptır diye düşündük ve bu özel günde böyle bir etkinlik planladık. Kulüp öğrencilerimizle birlikte kitaplar toplayarak okulumuzun kütüphanesine katkıda bulunduk. ‘Büyükşehir Gençlik Hareketi’ olarak hem farkındalık yaratıyor hem de insanların kalbine dokunuyoruz” şeklinde konuştu.

300 Bin Ziyaretçi, Ters Ev’i Gezip Gördü!

Sıradaki haber:

300 Bin Ziyaretçi, Ters Ev’i Gezip Gördü!