h Dolar 34,2928 % 0.5
h Euro 37,2070 % 0.5
h Sterlin 44,7560 % 0.77
h Altın (Gr) 2.981,89 %0,95
h BIST100 9.026,89 %0,27
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Feride, Çevreye Duyarlı Olarak Başkan Işık ile Birlikte Atık Topladı

Feride, Çevreye Duyarlı Olarak Başkan Işık ile Birlikte Atık Topladı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık kampanyalarının takipçisi olan 22 yaşındaki Feride Ağalı'nın büyük hayalini gerçekleştirdi. Yarışmaya birlikte katılan ikili, en çok atık toplama kategorisinde derece yaparak Feride'nin hayali olan tablet bilgisayarı kazandı. Başkan Işık, Feride'nin önerisini kırmayarak ona destek oldu ve çevreye katkı sağladıklarını belirtti. Feride ise Gürsu Belediyesi'nin internet sitesini düzenli olarak takip ettiğini söyledi.

Gürsu Belediyesi Başkanı Mustafa Işık, Gürsu’da yaşayan 22 yaşındaki Feride Ağalı’nın büyük hayalini gerçekleştirdi. Geri dönüşüm ve sıfır atık kampanyalarını sıkı bir şekilde takip eden Feride, Başkan Işık ile birlikte son yarışmaya katılmak istedi. Başkan’ın kabul ettiği Feride, hayalini kurduğu tablete kavuştu.

Gürsu Belediyesinin düzenlediği “Geri Dönüşüm Evde Başlar” kampanyasına destek veren Feride, en çok atık toplayana verilen ödülü elde etmek için Başkan Işık’a ulaşarak tablet bilgisayar almak için yardım istedi. Başkan Işık, Feride’nin bu talebini geri çevirmedi ve evinde topladığı atıklarla ona destek oldu. Birlikte yarışmada derece yaparak Feride’nin hayalini gerçekleştirdiler. Ödül töreninde bir araya gelen Başkan Işık ve Feride, atık toplamanın keyifli bir süreç olduğunu anlattılar.

Başkan Işık, “Feride bizim için çok değerli bir kardeşimiz. Bana atık toplama önerisiyle gelince onu geri çeviremezdim. Hem çevreye hem de ona katkıda bulunduk” şeklinde konuştu.

Feride ise tablet bilgisayarına yeni uygulamalar yükleyerek Gürsu Belediyesi’nin internet sitesini sürekli takip ettiğini belirtti.

Tarım desteklerinde çiftçiler için önemli bilgilendirme

Sıradaki haber:

Tarım desteklerinde çiftçiler için önemli bilgilendirme