h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a

Adana’da Bir Tatlıcı Öğrencilere Ödül Verecek

Adana’da faaliyet gösteren bir tatlıcı, takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere özel bir ikramda bulunacak. Tatlı ustası Zeynep Geyik, karne gününde öğrencileri mutlu etmek ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla ‘Adana Bombası’ tatlısını ikram edeceğini duyurdu. Bu duyuru üzerine, takdir veya teşekkür belgesi alan öğrenciler, tatlıcı dükkânına akın etti. Geyik, birbirinden lezzetli katmer hamuruyla yapılan ve “Adana Bombası” adını verdiği tatlıyı, kendi elleriyle hazırlayıp öğrencilere ikram etti.

“Tatlılarımız Gençlerimizin Geleceğine Adanmıştır”

Zeynep Geyik, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere ‘Adana Bombası’ tatlımızı ikram ediyoruz. Bu yıl başlattığımız bu kampanya kapsamında, tüm gün boyunca gelen öğrencilere Adana Bombası ikram edeceğiz. Şu ana kadar birçok öğrenci geldi ve hepsi güzel notlar aldı. Öğrencilerimizin başarıları bizi mutlu ediyor çünkü onlar bizim geleceğimiz. Bu nedenle, onlara böyle tatlı bir ikramda bulunuyoruz” dedi.

Öğrencilerin Mutluluğu Hâkim

Takdir belgesi alıp tatlıyı yemeye gelen Mustafa Acar (13), “Sosyal medyada bu kampanyayı görüp sınıf arkadaşlarımla buraya geldik. Bizim gibi öğrencileri düşünen işletmelerin olması beni mutlu ediyor. Takdir belgesini aldım ve Adana Bombası’nı kapmış oldum” şeklinde konuştu.

Yağmur Elmas (15) adlı öğrenci ise, “Takdir belgesini alıp buraya gelmek beni çok mutlu etti. Tatlıyı seviyordum ve bu kampanyayı görünce hemen takdir belgesimi alıp geldim” dedi.

Adana’daki bu özel kampanya, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü ve başarılarının ödüllendirildiği bir ortam yaratmayı hedefledi.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: “Filistin ve Gazze’de yaşananlar bizleri çok üzmüştür; bu tekrar bir ders niteliğindedir”

Sıradaki haber:

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: “Filistin ve Gazze’de yaşananlar bizleri çok üzmüştür; bu tekrar bir ders niteliğindedir”