h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Vali Çiftçi, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Vali Çiftçi, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Erzurum'da 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi tamamlandı ve bin 363 okulda 166 bin 623 öğrenci karne aldı. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, törende öğrencilere karnelerini verirken, tatil sürecini verimli kullanmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Vali Çiftçi ayrıca öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Tören, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Erzurum’da 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi ve bin 363 okulda toplam 166 bin 623 öğrenci karne alarak sevinçli bir şekilde yarıyıl tatiline başladı. Karne dağıtım töreni, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi tarafından Söğütlü İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Vali Çiftçi, törende Erzurum genelinde 1363 okulda toplam 166.623 öğrencinin karnesini aldığını belirtti ve öğrencilere yarıyıl tatilinde verimli olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Vali Çiftçi, konuşmasında şunları dile getirdi: “Başarılı bir dönemin ardından karne sevinciyle yarıyıl tatiline başlamış bulunmaktasınız. Siz değerli öğrencilerimiz için bu tatili iyi bir fırsata çevirmenizi temenni ediyorum. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, ailesine, milletine ve vatanına karşı sorumluluklarını yerine getiren bireyler olarak bu sürenin değerlendirilmesi önemlidir. Devletimizin sunduğu imkanlardan faydalanarak planladığınız aktiviteleri gerçekleştirebilir, kütüphanelerimizde edebi eserlerle kaliteli zaman geçirebilir ve Palandöken Dağı’nda kayak yapabilirsiniz. Küçük ihmalin büyük zararlara sebep olabileceği bilinciyle, devam ettirdiğiniz çalışmalar başarının anahtarı olacaktır. Sebat ile tüm zorlukların üstesinden gelebileceğinizi unutmayın. Tatilinizin hayırlı olmasını ve aile büyüklerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler geçirmenizi diliyorum.”

Vali Çiftçi, karne dağıtımının ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Törene Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, öğretmenler ve veliler de katıldı.

Kozan’daki gençler, köy okullarına teknolojik destek sağlıyor

Sıradaki haber:

Kozan’daki gençler, köy okullarına teknolojik destek sağlıyor