h Dolar 34,2875 % 0.14
h Euro 37,2108 % 0.14
h Sterlin 44,5223 % -0.01
h Altın (Gr) 3.004,65 %-0,23
h BIST100 8.876,94 %0,05
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Karaman’da 52 bin öğrenci, karne sevincini doyasıya yaşadı

Karaman’da 52 bin öğrenci, karne sevincini doyasıya yaşadı

Karaman'da 52 bin öğrenci, okul öncesi eğitim kurumları ve ilk-orta dereceli okullardan karne alarak yarıyıl tatiline başladı. Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, öğrencilerin karne mutluluğuna katıldı. Vali Sarıibrahim, öğrencilere tatili verimli geçirmeleri için kitap okuma ve açık havada oyun oynama gibi tavsiyelerde bulundu. Tören sırasında öğrencilere karneleriyle birlikte hediyeler verildi.

Karaman’da, okul öncesi eğitim kurumları ve ilkokul ile ortaokul düzeyindeki okullarda eğitim gören 52 bin öğrenci, karnelerini alarak iki haftalık yarıyıl tatiline başladı.

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulu’nda eğitim gören öğrenciler, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim tarafından karnelerini aldı. Vali Sarıibrahim, karnelerin dağıtımı sırasında öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere tatil dönemini verimli geçirmeleri için bazı önerilerde bulunan Sarıibrahim, televizyon ve bilgisayar karşısında geçirilen süreyi mümkün olduğunca azaltarak kitap okumanın ve açık havada oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirmenin önemini vurguladı. Tören sırasında öğrencilere karneleriyle birlikte çeşitli hediyeler verildi.

Büyükşehir Kütüphanelerini 200 bin ziyaretçi tercih etti

Sıradaki haber:

Büyükşehir Kütüphanelerini 200 bin ziyaretçi tercih etti