h Dolar 34,2684 % -0.03
h Euro 37,1183 % -0.03
h Sterlin 44,5595 % 0.55
h Altın (Gr) 3.011,05 %0,62
h BIST100 8.862,97 %1,70
a

Minik Efeler sevinçle karnelerini aldı!

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın gündüz bakımevlerinde eğitim gören çocuklar, karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Minikler, öğretmenlerinin elinden karnelerini aldı ve eğlenceli aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi. Atay, çocukların mutluluğunun önemli olduğunu belirterek, onların sağlıklı bir çocukluk geçirmesi ve en iyi okul öncesi eğitimi alması için çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Sevgili ebeveynlere ve çocuklara mutlu bir yarıyıl diledi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın yaptığı bir hizmet sayesinde ilçede bulunan gündüz bakımevlerinde eğitim gören çocuklar, karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı. Miniklerin mutluluğu ise gözlerden kaçmadı. Öğretmenlerinin elinden karnelerini alan çocuklar, çeşitli oyunlar ve şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Eğlenceli etkinliklerin sürdüğü bu özel günde, öğretmenler de öğrencilerinin tatil heyecanına ortak olarak onları gülümsetti.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, çocukların mutluluğunun ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, “Gündüz bakımevlerimizdeki öğrencilerimizin karnelerini alırkenki sevinçlerini görmek beni gerçekten mutlu ediyor. Onların gelişimine katkıda bulunmak, sağlıklı bir çocukluk dönemi geçirmelerine destek olmak ve en iyi okul öncesi eğitimini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Değerli velilere ve sevgili çocuklara mutlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili diliyorum” şeklinde konuştu.

Yukarıda yer alan haberin başlığı: “Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Çocukların Yarıyıl Tatilindeki Mutluluğunu Paylaştı!” olarak seçildi. Bu başlık, okuyucuların dikkatini çekmeyi ve arama motorlarında tıklama almayı hedeflemektedir.

Van’da 312 binden fazla öğrenci ve 19 bine yakın öğretmen, yarıyıl tatiline girdi.

Sıradaki haber:

Van’da 312 binden fazla öğrenci ve 19 bine yakın öğretmen, yarıyıl tatiline girdi.