h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Arnavutköy’deki plastik imalat işletmesinde çıkan yangın büyük korkuya neden oldu.

Arnavutköy’deki plastik imalat işletmesinde çıkan yangın büyük korkuya neden oldu.

Arnavutköy'deki bir iş yerinde çıkan yangın sırasında yabancı uyruklu bazı işçiler, polisleri görünce kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, yasadışı yollarla ülkeye gelerek çalıştığı tespit edilen bu işçileri yakalayarak gözaltına aldı. Yangın itfaiye tarafından kontrol altına alınırken, yangın anları ve işçilerin yakalanma anları cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Arnavutköy’deki bir iş yerinde, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının çıktığı iş yerinde illegal olarak çalıştığı tespit edilen yabancı uyruklu işçiler, polis tarafından yakalandı.

Bugün öğleden sonra saat 14.00 sularında Arnavutköy Taşoluk Mahallesi’nde bulunan bir plastik imalat işinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Polis, güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışmalara başladı. İçerde çalışan ve dışarıya kaçmayı başaran yabancı uyruklu işçiler, polisi görünce kaçmaya başladı. Polis ile işçiler arasında kısa bir kovalamaca yaşandıktan sonra işçiler yakalanarak gözaltına alındı. Polisin yaptığı incelemelerde, işçilerin yasadışı yollarla ülkeye giriş yaparak izinsiz olarak çalıştıkları ve bu nedenle kaçtıkları belirlendi. İtfaiye ekipleri ise yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın anları ve işçilerin yakalandığı anlar, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Hatay’da bir hafta içerisinde sulama kanalında üçüncü ceset bulundu

Sıradaki haber:

Hatay’da bir hafta içerisinde sulama kanalında üçüncü ceset bulundu