h Dolar 34,2769 % -0.02
h Euro 37,1012 % -0.02
h Sterlin 44,3481 % 0.01
h Altın (Gr) 2.992,76 %0,01
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Spor
  • İstanbulspor’da Hakan Yakın dönemi sona eriyor

İstanbulspor’da Hakan Yakın dönemi sona eriyor

İstanbulspor, Teknik Direktör Hakan Yakın ile yollarını ayırma kararı aldı. Yakın döneminde takım 13 maça çıktı ve 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Sarı-siyahlılar, resmi açıklama yaparak Yakın ve ekibine teşekkür etti. İstanbulspor, Süper Lig'deki performansıyla son sırada bulunuyor.

İstanbulspor, Teknik Direktör Hakan Yakın ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı

İstanbulspor, teknik direktör Hakan Yakın ile yollarını ayırdı. Sarı-siyahlı kulüp, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Teknik direktörümüz Hakan Yakın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yakın ve ekibine verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Hakan Yakın’ın takımın başına geçtiği dönemde İstanbulspor, 13 resmi maçta sadece 2 galibiyet alabildi. 12 Süper Lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde forma giyen sarı-siyahlılar, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı. Türkiye Kupası’nda ise Kepezspor karşısında 3-2’lik skorla mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Hakan Yakın yönetimindeki ilk maçında MKE Ankaragücü’nü 2-1 yenerek takıma ligdeki ilk galibiyetini kazandıran İstanbulspor, aynı şekilde Hatayspor karşısında da 2-1’lik skorla galip geldi.

Ancak İstanbulspor, Süper Lig’de geride kalan 20 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. 4 beraberlik, 14 mağlubiyet ve -3 puan cezasıyla birlikte 7 puan toplayan sarı-siyahlılar, ligde son sırayı işgal ediyor.

İstanbulspor’un yeni teknik direktör arayışları merak konusu oldu. Kulüp yönetimi, takımın performansını yükseltebilecek bir isimle anlaşmayı hedefliyor.

Genç futbolcu Oğulcan Çağlayan, Kasımpaşa takımında mücadele edecek

Sıradaki haber:

Genç futbolcu Oğulcan Çağlayan, Kasımpaşa takımında mücadele edecek