h Dolar 34,2596 % -0.01
h Euro 36,9694 % -0.01
h Sterlin 44,4826 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,40 %0,03
h BIST100 8.734,52 %-1,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Rusya, Ukrayna’ya ait bir İHA’yı düşürerek petrol tesisinde yangına yol açtı.

Rusya, Ukrayna’ya ait bir İHA’yı düşürerek petrol tesisinde yangına yol açtı.

Rusya'nın Bryansk Bölgesi'nde Ukrayna'ya ait bir dronun etkisiz hale getirilmesi sonucu petrol depolama tesisi yangınla sarsıldı. Yangında 4 tank yanarken, 140 itfaiyeci müdahalede bulundu ve 32 tesis çalışanı tahliye edildi. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ederken, Klintsy kenti hedef alındı ve dron parçaları petrol tesisine isabet etti. Vali Alexander Bogomaz, yangının tahrip gücünü açıkladı.

Rusya’nın Bryansk Bölgesi Valisi Alexander Bogomaz, Ukrayna’ya ait bir insansız hava aracının etkisiz hale getirilmesi sonucu yapılan saldırıda, dronun parçalarının petrol depolama tesisine düşmesiyle yangın başladığını duyurdu.

Ukrayna, Rusya’nın süregelen saldırılarına karşılık vererek kuzey sınırlarındaki Rus kentine saldırdı. Vali Aleksandr Bogomaz, Klintsy kentinde Ukrayna’ya ait bir insansız hava aracının etkisiz hale getirildiğini, ancak dronun parçalarının petrol tesisine isabet ettiğini ifade etti. Bogomaz, bu olay sonucunda tesisin bulunduğu alanda 4 tankta yangın çıktığını ve 140 itfaiye personelinin müdahale ettiğini belirtti. Vali Bogomaz, yangın sırasında 32 tesis çalışanının tahliye edildiğini ve geçici barınma merkezine yerleştirildiğini aktardı.

Başkan Alp, pazar gününe özel bir ziyaret gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Başkan Alp, pazar gününe özel bir ziyaret gerçekleştirdi