h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Polis, insan sağlığını hiçe sayan işletmeye operasyon düzenledi

Polis, insan sağlığını hiçe sayan işletmeye operasyon düzenledi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir işletmede yapılan baskında, pamuk ve ayçiçek yağını karıştırıp sahte zeytinyağı olarak paketleyen ve satışını yapan bir grup ortaya çıktı. İhbarı değerlendiren polis ekipleri, yaklaşık 6 ton piyasa değeri 2 milyon 400 bin TL olan sahte zeytinyağını ele geçirdi. Sahte zeytinyağlarının Denizli'deki işletmelere satıldığı iddia ediliyor. İl tarım müdürlüğü ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken, sahte yağlar depolara mühürlendi. Polis tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

Aydın’ın İncirliova ilçesinde bir işletme, pamuk ve ayçiçek yağını karıştırarak sahte zeytinyağı olarak paketliyor ve piyasaya sürüyordu. Ancak son yapılan bir baskında, yaklaşık 2 milyon 400 bin TL değerinde sahte zeytinyağı ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir ihbar üzerine harekete geçti ve Namık Kemal Caddesi’ndeki bir işletmede sahte zeytinyağı üretimi yapıldığını belirledi. Ekipler, teknik ve fiziki takip sonucunda hazırlıklarını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde işletmeye baskın düzenledi. S.K.’ya ait olan iş yerinde yapılan baskında, piyasa değeri 2 milyon 400 bin TL olduğu belirlenen yaklaşık 6 ton sahte zeytinyağı ele geçirildi. Sahte zeytinyağlarının Denizli’deki işletmelere satıldığı iddia edilmektedir. Olay yerine gelen İl Tarım Müdürlüğü ekipleri, polis ekiplerinin baskını sonrasında yağlardan numune aldı ve iş yerindeki depoların vanalarını mühürledi. Yaklaşık 6 ton sahte zeytinyağı da güvenli bir depoya gönderildi.

Olayla ilgili inceleme çalışmaları devam etmektedir.

Polisin müdahalesiyle, insan sağlığını hiçe sayan bir işletme hedef alındı!

Sıradaki haber:

Polisin müdahalesiyle, insan sağlığını hiçe sayan bir işletme hedef alındı!