h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yangın çıkan apartmanda 2 kişi mahsur kaldı

Yangın çıkan apartmanda 2 kişi mahsur kaldı

Tekirdağ Kapaklı'da bir apartmandaki dairede çıkan yangın sonucunda dumanlar tüm binaya yayıldı. Yangın sırasında çatı katında mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde bulunan bir apartmanda çıkan yangın, dairenin çocuk odasında meydana geldi. Yangının sebebi henüz bilinmiyor. Olayın ardından dumanlar apartmanın tüm katlarını sardı ve çatı katında mahsur kalan 2 kişiye zarar vermek üzereydi.

Kapaklı Atatürk Mahallesi Kutalmış Sokak’ta bulunan Korgan İnşaat apartmanında meydana gelen yangın, büyük bir paniğe sebep oldu. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Yangın sırasında içeride bulunan Mahmut D, Hacer D, Cemal D. ve Ela D. adlı dört kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Ancak, apartmanın üçüncü katında bulunan 2 kişi dumandan dolayı çatı katına kaçmak zorunda kaldı ve mahsur kaldı.

Yangın ve duman kontrollü bir şekilde söndürüldüğünde, ekipler çatı katında mahsur kalan vatandaşları başarıyla kurtardı. Polis olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve soruşturma devam ediyor.

Tekirdağ Kapaklı’da Çıkan Yangında Mahsur Kalan Vatandaşlar Kurtarıldı!

Büyükçekmece’de gazeteciye saldıran 3 şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Büyükçekmece’de gazeteciye saldıran 3 şüpheli gözaltına alındı