h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Osmaniye’de Deprem Sonrası Karne Sevinci Yaşandı!

Osmaniye’de Deprem Sonrası Karne Sevinci Yaşandı!

Osmaniye'deki depremlerden etkilenen 144 bin 125 öğrenci, yarıyıl tatiline girdi. Vali Erdinç Yılmaz, karne dağıtım programında öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Vali, çocukların gelecekte daha iyi olmaları ve başarılarla geçen bir hayata sahip olmaları için çalıştıklarını vurguladı. 15 günlük tatilde çocukların dinlenmelerini ve kitap okumalarını dile getiren Vali, Osmaniye'nin eğitim alanında başarıyla devam etmesini diledi.

Osmaniye’deki depremlerin etkisiyle yarıyıl tatiline giren 144 bin 125 öğrencinin karne alma heyecanı yaşandı. Osmaniye Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım programıyla 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Programa katılan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğrencilerin heyecanına ortak olarak sınıfları dolaştı.
Vali Yılmaz, Osmaniye’nin eğitim öğretim hayatında her zaman başarılı olması için çalıştıklarını belirtti. 9 bin 198 öğretmen ve 144 bin 125 öğrencinin eğitim-öğretimine hizmet ettiğini dile getiren Vali Yılmaz, çocukların geleceği için özverili bir şekilde çalıştıklarını vurguladı. Yılmaz, gençlerin devletlerine, milletlerine, bayraklarına ve milli değerlerine hizmet edecek şekilde yetiştirilmesi için mücadelelerinin süreceğini ifade etti.
Karne dağıtım programının ardından yapılan konuşmalarda öğrenciler, veliler ve öğretmenler kutlandı. İl Milli Eğitim Müdürü ve eğitim kadrosu başta olmak üzere tüm paydaşların eğitim alanında büyük bir mücadele verdikleri vurgulandı. Yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılarla gurur duyulduğu belirtilerek, bundan sonra da bu azim ve başarının devam edeceği ifade edildi.
Vali Yılmaz, öğrencilerin tatil sürecini dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmelerini ve ikinci döneme iyi bir şekilde hazırlanarak başlamalarını temenni etti. Osmaniye’nin eğitim-öğretim hayatının başarıyla devam etmesi için gayretin süreceği ve en iyilerin yakalanmaya çalışılacağı vurgulandı.

İş Bankası ve Okul Destek Derneği, uzaktan eğitim desteğiyle öğrencilerin yanında

Sıradaki haber:

İş Bankası ve Okul Destek Derneği, uzaktan eğitim desteğiyle öğrencilerin yanında