h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin Başarılı Teknik Direktörü Markus Gisdol, Maçın Kolay Geçmeyeceğini Vurguladı

Fenerbahçe’nin Başarılı Teknik Direktörü Markus Gisdol, Maçın Kolay Geçmeyeceğini Vurguladı

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Fenerbahçe ile oynayacakları maçın zor geçeceğini belirtti. Gisdol, takımın iyi hazırlandığını ve akıllıca oynamaları gerektiğini söyledi. Rakiplerin kendilerinden çekinmesinden mutlu olduklarını ifade eden Gisdol, Fenerbahçe'nin en üst seviyede oynayan bir takım olduğunu vurguladı. Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Gisdol, 20 Ocak kazasının 35. yılında ise hayatını kaybeden oyuncuları anacaklarını belirtti.

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonunda oynayacakları Fenerbahçe maçının kendileri için kolay olmayacağını belirtti. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarla maça hazırlandıklarını söyleyen Gisdol, rakiplerine karşı zor bir mücadele beklediklerini ifade etti.

Başlık: Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: “Fenerbahçe maçı kolay olmayacak!”

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’de hafta sonunda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren takımın Teknik Direktörü Markus Gisdol, maçın zorluğuna vurgu yaparak, akıllı ve zekice oynamaları gerektiğini dile getirdi. Samsunspor’un göstermiş olduğu performansın rakipleri tarafından dikkate alındığını belirten Gisdol, Fenerbahçe’nin yüksek seviyede oynayan bir takım olduğunu söyledi. Bu nedenle maçın zor geçeceğini ve Samsunspor’un ise mücadeleyle bu noktaya geldiğini vurgulayan Gisdol, takımın %100’ünü vererek sahaya çıkacaklarını ifade etti. Transfer çalışmalarının ise yönetim tarafından sürdürüldüğünü belirtti.

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol ayrıca, 20 Ocak kazasının 35. yılı için de duygusal bir mesaj paylaştı. “Zor bir durum olduğunu herkesin bildiğini ve kulübün tarihinde önemli bir olay olduğunu” söyleyen Gisdol, kaybedilen oyuncuları yad edeceklerini ve Fenerbahçe maçında onların kalplerinde olacaklarını ifade etti.

Alanya’da Türkiye Bisiklet Kupası İçin Heyecan Dolu Bir Başlangıç: İlk Etap Puanlı Yol Yarışı

Sıradaki haber:

Alanya’da Türkiye Bisiklet Kupası İçin Heyecan Dolu Bir Başlangıç: İlk Etap Puanlı Yol Yarışı