h Dolar 34,0340 % -0.12
h Euro 38,0560 % -0.12
h Sterlin 45,3217 % 0.58
h Altın (Gr) 2.830,39 %1,00
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Jandarma, ormanda bulduğu yaralı yavru tilkiyi koruma altına aldı

Jandarma, ormanda bulduğu yaralı yavru tilkiyi koruma altına aldı

Manavgat'ta ormanda yaralı bir tilki bulundu. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan tilki, Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlilerine teslim edildi. Tilkinin köpek saldırısı sonucu yaralandığı düşünülüyor ve tedavisinin ardından tekrar doğaya bırakılacak.

Titreyengöl’de Bulunan Yaralı Tilkiden Haber Geldi

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Titreyengöl’de bulunan bir ormanlık alanda yaralı bir tilkiyi tespit ederek, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) görevlilerine teslim etti.

Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine harekete geçen Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu ekipleri, kısa sürede ormanlık alanda yaralı bir yavru tilki buldu. Tilki, boynundan yaralandığı tahmin edilen bir saldırı sonucunda zarar görmüştü. Jandarma ekipleri, tilkinin tedavi edilmesi amacıyla Manavgat Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlilerine teslim etti.

Tilkinin tedavisi tamamlandıktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi. Bu olay, doğa koruma konusunda bilinçlenmenin ve hayvanların yaşam haklarına saygı göstermenin önemini bir kez daha vurguladı.

Başlık Önerisi: “Titreyengöl’deki Ormanda Yaralı Bir Tilkiden İnsanlık Hikayesi”

Nostalji Tramvayı, engelli bireylerin kullanımı için hizmet veremeyecek

Sıradaki haber:

Nostalji Tramvayı, engelli bireylerin kullanımı için hizmet veremeyecek