h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Çerçioğlu; “Mustafa başkanla Söke’ye hizmetlerimiz devam edecek”

Çerçioğlu; “Mustafa başkanla Söke’ye hizmetlerimiz devam edecek”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile bir araya geldi. Başkanlar, Söke'de yapılacak hizmetler ve projeleri görüştü. Ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve CHP İl Başkan Yardımcısı Ümit Coşkun da bulundu. Çerçioğlu, Söke'ye verilen hizmetlere devam edeceklerini ve belediyenin yanlarında olduklarını belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ile bir araya geldi. Görüşmede, Söke’ye yönelik hizmetler ve projeler ele alındı. Ziyarete Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve CHP İl Başkan Yardımcısı Ümit Coşkun da katıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Söke ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Mustafa Başkanımızla birlikte Söke’ye sunduğumuz hizmetlere devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak, Söke Belediyemizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren yasayı onayladı.

Sıradaki haber:

Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren yasayı onayladı.