h Dolar 34,2835 % -0.01
h Euro 37,0626 % -0.01
h Sterlin 44,3573 % 0.04
h Altın (Gr) 3.001,29 %0,30
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Beylikdüzü’nde 1 Milyon TL değerinde ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı!

Beylikdüzü’nde 1 Milyon TL değerinde ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı!

Beylikdüzü'nde bir evden 1 milyon liralık ziynet eşyası çalan şüpheli polis tarafından yakalandı. Olay, salı günü Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Şüpheli, eve camdan girerek yaklaşık 1 milyon liralık ziynet eşyalarını çaldı. Ev sahibinin ihbarı üzerine polis ekipleri inceleme başlattı ve güvenlik kameraları incelendi. Şüphelinin kimlik bilgileri tespit edildi ve polis tarafından gözaltına alındı. Polis, çalıntı malzemeleri şüphelinin depo olarak kullandığı evde buldu. Şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi ve adliyeye sevk edildi.

Beylikdüzü’nde Bir Evden 1 Milyon Liralık Ziynet Eşyası Çalan Hırsız Yakalandı!

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir kişi bir evden 1 milyon liralık ziynet eşyasını çalmış ve kaçmıştı. Ev sahibinin hemen polisi araması üzerine, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheliyi tespit etti ve İ.K. isimli şahsı gözaltına aldı. Şüphelinin eşyaları çaldıktan sonra kullandığı evde sakladığı belirlendi ve yapılan aramalarda çalıntı malzemeler bulundu.

Söz konusu hırsızın daha önce de birçok suç kaydı olduğu ortaya çıktı. İ.K., adli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hayatı sona ermeden önce takdir belgesini alamayan kişi vefat etti

Sıradaki haber:

Hayatı sona ermeden önce takdir belgesini alamayan kişi vefat etti