h Dolar 34,2578 % -0.03
h Euro 37,0571 % -0.03
h Sterlin 44,5453 % 0.09
h Altın (Gr) 3.027,97 %0,01
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Spor
  • Aydın’da Badminton Şampiyonları Belli Oldu: İşte Sonuçlar

Aydın’da Badminton Şampiyonları Belli Oldu: İşte Sonuçlar

Aydın'da yapılan Okul Sporları Badminton İl Birinciliği müsabakalarında, 14 okuldan yaklaşık 100 sporcu yarıştı. Erkekler kategorisinde İncirliova Spor Lisesi birinci olurken, kızlarda ise İncirliova Spor Lisesi birinci oldu. Ödül töreniyle birlikte başarılı sporcular madalya ve kupalarını aldı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Badminton İl Birinciliği, erkek ve kızlar olmak üzere farklı kategorilerde gerçekleştirildi. 14 okulun katılımıyla düzenlenen bu yarışmalarda, yaklaşık 100 sporcu kendi kategorilerinde zirveye ulaşmak için mücadele etti.

Erkekler kategorisinde yarışan İncirliova Spor Lisesi, gösterdiği üstün performans ile birinci oldu. İkinci sırayı Atatürk Anadolu Lisesi, üçüncü sırayı Atabey Anadolu Lisesi ve dördüncü sırayı ise Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi elde etti. Bu yarışmalar, genç sporcuların yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları önemli bir platform oldu.

Kızlar kategorisinde ise İncirliova Spor Lisesi birinci sırayı elde etti. İkinci sırayı Atatürk Anadolu Lisesi, üçüncü sırayı Kadıköy Abdulhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncü sırayı ise Bozdoğan Anadolu Lisesi kazandı.

SKS Spor Salonu’nda gerçekleşen ödül töreninde başarılı sporculara madalya ve kupalar takdim edildi.

Antalya’da Yarın Gerçekleştirilecek Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Hakkında Tüm Detaylar

Sıradaki haber:

Antalya’da Yarın Gerçekleştirilecek Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Hakkında Tüm Detaylar