h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kayseri, Önemli Bir Eğitim Merkezi Olarak Gündemde

Kayseri, Önemli Bir Eğitim Merkezi Olarak Gündemde

Kayseri, Tatdoğa Erciyes-Kapadokya Kış Eğitimi adlı önemli bir eğitim programına ev sahipliği yapacak. Bu programda, Acil tıp uzmanları ve asistanları katılacak. Kurs, kış mevsimi kaynaklı hastalık ve yaralanmaların ele alınacağı, katılımcılara yetkinlikler kazandırılacağı bir eğitim olarak planlanmıştır. Zoom üzerinden teorik derslerin verileceği kurs, pratik eğitimlerle devam edecektir. Kursa kayıtlar, www.tatd.org.tr adresinden ve Türkiye Acil Tıp Derneği Eğitim Merkezi bölümünden yapılabilir. Ayrıca kursa katılacak olanların, uygun ekipmanları yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Kayseri, önemli bir eğitim programına ev sahipliği yapacak. Tatdoğa Erciyes-Kapadokya Kış Eğitimi adı verilen program, Acil Tıp uzmanları ve asistanlarının katılımıyla Kayseri’de gerçekleştirilecek.

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Altıntop, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eğitimin amacını “Kış mevsimi ve doğadaki olumsuz koşullar nedeniyle ortaya çıkabilecek hastalıklar ve yaralanmaların ele alınacağı, katılımcılara yetkinlik kazandıracak bir eğitim olarak planlandığını” belirtti.

Bu eğitimin hedef kitlesinin Acil Tıp uzmanları ve asistanları olduğunu vurgulayan Altıntop, 10-11 Şubat tarihlerinde Zoom üzerinden teorik derslerin, 16-18 Şubat tarihlerinde ise pratik eğitimlerin verileceğini ifade etti. Kayıt işlemlerinin www.tatd.org.tr adresinden gerçekleştirilebileceğini hatırlatan Altıntop, Türkiye Acil Tıp Derneği Eğitim Merkezi’ne de başvurulabileceğini dile getirdi.

Ayrıca, programa katılmak isteyenlerin kış kampçılığı için uygun içlik takımı, su geçirmez pantolon, su geçirmez mont, su geçirmez eldiven ve bot, tozluk, rüzgâr geçirmez bere ve güneş gözlüğü getirmeleri gerektiği konusunda da bilgilendirme yapan Altıntop, katılımcılardan bu konuya dikkat etmelerini istedi.

Hrant Dink’in ölümünün 17. yılında anma töreni düzenlendi

Sıradaki haber:

Hrant Dink’in ölümünün 17. yılında anma töreni düzenlendi