h Dolar 34,1095 % 0.26
h Euro 38,1582 % 0.26
h Sterlin 45,4967 % 0.41
h Altın (Gr) 2.858,79 %1,05
h BIST100 9.989,87 %0,14
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Sincan Belediye Başkanı Ercan, Çocukların Karneleri İle Sevincini Paylaştı

Sincan Belediye Başkanı Ercan, Çocukların Karneleri İle Sevincini Paylaştı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sincan'da düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu. Heyet, 1. sınıf öğrencilerinin karne sevincine özellikle ilgi gösterdi ve karneleri kendi elleriyle teslim etti. Bakan Tekin, çocukların beş aylık yoğun çalışmalarının ardından güzel bir tatil diledi ve velilere nitelikli vakit geçirmeleri çağrısında bulundu. Belediye Başkanı Ercan ise tüm öğrencileri tebrik ederek keyifli bir tatil diledi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte karne gününde öğrencilerin sevincine katıldı. İlkokul öğrencileri, yarıyıl karne törenine katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ve ilçe protokolünün heyeti tarafından karşılandı. Belediye Başkanı ve Bakan, 1. sınıf öğrencilerinin karnelerini kendileri dağıtarak karne sevincine ortak oldular.

Karne töreninde konuşan Bakan Tekin, öğrencilerin yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve tatili hak ettiklerini belirterek, evlatlara, öğretmenlere ve velilere güzel bir tatil diledi. Belediye Başkanı Ercan ise tüm öğrencileri tebrik ederek, tatillerini keyifle geçirmelerini ve mutlu anılar biriktirmelerini dile getirdi.

Törende öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çekildi ve sevinç dolu bir atmosfer yaşandı. Öğrenciler, karnelerini almanın mutluluğunu yaşayarak yarıyıl tatiline girdiler.

Eğitimciler Yarıyılı Değerlendirirken Kaygılı: Ne Durumdayız?

Sıradaki haber:

Eğitimciler Yarıyılı Değerlendirirken Kaygılı: Ne Durumdayız?