h Dolar 34,1061 % 0.26
h Euro 38,2004 % 0.26
h Sterlin 45,5318 % 0.49
h Altın (Gr) 2.855,74 %0,95
h BIST100 9.980,14 %0,05
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti’nin adayı Mehmet Uyanık, Amasya’yı birlikte yöneteceğimiz ilk konuşmasını yaptı.

AK Parti’nin adayı Mehmet Uyanık, Amasya’yı birlikte yöneteceğimiz ilk konuşmasını yaptı.

AK Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyanık, adaylığının Ankara'da duyurulmasının ardından Amasya'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Uyanık, Amasyalılara seslenerek birlikte hareket edeceklerini ve Amasya'yı birlikte yöneteceklerini söyledi. Kendisini aday gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini sunan Uyanık, 31 Mart'ta zaferlerine ulaşarak mutlu ve huzurlu bir Amasya oluşturacaklarını belirtti. AK Parti il başkanlığındaki programda konuşan milletvekilleri ve parti başkanları da Uyanık'a başarılar dileyerek seçimler için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti Amasya Belediye Başkan Adayı Mehmet Uyanık, adaylık açıklamasının ardından Amasya’ya dönerek büyük bir coşkuyla karşılandı. Mehmet Uyanık, Amasyalılara seslenerek, “Üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Birlikte ilerleyeceğiz ve Amasya’yı birlikte yöneteceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine gösterdiği güvene teşekkür eden Uyanık, “31 Mart’ta zaferimize ulaşarak mutlu ve huzurlu bir Amasya oluşturacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti il başkanlığı önünde düzenlenen programda konuşan AK Parti Amasya milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez, İl Başkanı Ekrem Toto ve Merkez İlçe Başkanı Galip Uzun ise Uyanık’a seçimi kazanması için birlikte çalışacaklarını ve başarılar dilediklerini belirttiler.

Fatma Şahin’e büyük bir coşkuyla karşılanma

Sıradaki haber:

Fatma Şahin’e büyük bir coşkuyla karşılanma