h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükçekmece’deki olay ve DEM parti üzerinden CHP’ye eleştiri yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükçekmece’deki olay ve DEM parti üzerinden CHP’ye eleştiri yapıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükçekmece’de yaşanan saldırıyı kınayarak CHP'ye eleştirilerde bulundu. Başörtülü bir kadına yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirten Erdoğan, CHP'nin siyasette seviyeyi düşürdüğünü ve kendilerini rezil ettiğini söyledi. Aynı zamanda Yalova’da Gerişmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılıp partisinin ilçe belediye başkan adaylarını tanıtan Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın ülkenin bekası için kurulduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükçekmece’de bir kadına ve gazetecilere yapılan saldırıya ilişkin CHP’ye eleştiri yöneltti. Erdoğan, “Hırsızlıkları, yolsuzlukları ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlara dil uzatan, hakaret eden bunlar. Siyasette seviyeyi daha da düşürebilirler mi? 14 Mayıs seçimlerinde depremzede vatandaşlara hakaret etmişlerdi. Şimdi de başörtülü bir kadına saldırıyorlar. Utanın, utanın. CHP’nin gidecek yeri yok. Son oyununuzu oynuyorsunuz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova’da yapılan Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Partisinin ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Erdoğan, katılımcılardan gördüğü ilgiden mutlu olduğunu belirtti.

Erdoğan, CHP ve DEM partilerinin birlikte hareket ettiğini söyledi ve “Ülkenin ve milletin aleyhine ne varsa hepsine CHP ve DEM birlikte takoz koyuyorlar” dedi. Başörtülü yaşlı bir kadına saldırmanın izahının olmadığını belirten Erdoğan, CHP’yi sert bir dille eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın ülkenin bekası ve milletin geleceği için kurulduğunu vurguladı. CHP’nin parti içi kavgalarla uğraşırken daha büyük bir kavgayı millete karşı verdiğini ifade eden Erdoğan, Yalova halkının 31 Mart seçimlerinde güçlü bir mesaj vereceğine inandığını söyledi.

Erdoğan, Türkiye’nin kalkınmasını ve büyümesini hedeflediklerini ve CHP ve DEM’e eleştiri yapmalarının sebebinin hedeflerin önünü kesmeye çalışmaları olduğunu belirtti. Cumhur İttifakı’nın ülkeye ve belediyelere hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Erdo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hapse mahkum olmuş bir siyasetçiyi TBMM’ye taşımak için cezaevlerindeki terör örgüt mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hapse mahkum olmuş bir siyasetçiyi TBMM’ye taşımak için cezaevlerindeki terör örgüt mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar”