h Dolar 34,0340 % -0.12
h Euro 38,0560 % -0.12
h Sterlin 45,3217 % 0.58
h Altın (Gr) 2.830,39 %1,00
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Oyunları boza boza bugüne geldik”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin siyasi istikrarı, sosyal huzuru, ekonomik işleyişi ve güvenliğiyle ilgili tehditlerin tesadüf olmadığını belirtti. Vesayet dediği güç odaklarının, kalkınmamıza engel olmak için her türlü yönteme başvurduğunu ifade etti. Erdoğan, “Oyunları boza boza bugüne kadar geldik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklaması, ülkemizin karşı karşıya kaldığı zorluklar ve tehditler hakkında önemli bir mesaj içeriyor. Siyasi istikrar ve sosyal huzurumuzun korunmasının önemine vurgu yaparak, vesayet odaklarının ülkemizde kalkınma ve ilerleme sürecini engellemek amacıyla her yolu denediğini dile getirdi. Erdoğan, “Oyunları boza boza bugüne kadar geldik” sözleriyle de bu tehditlerin üstesinden gelme kararlılığını ve mücadele azmini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu önemli açıklamaları, ülkemizin güvenliği ve istikrarı için gösterilen çaba ve kararlılığın altını çiziyor. Türkiye’nin bugüne kadar karşılaştığı her türlü zorluğu aşma ve ilerleme yolunda emin adımlarla ilerleme isteği, bu sözlerle bir kez daha vurgulanmış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükçekmece’deki olay ve DEM parti üzerinden CHP’ye eleştiri yapıyor

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükçekmece’deki olay ve DEM parti üzerinden CHP’ye eleştiri yapıyor