h Dolar 34,0125 % -0.17
h Euro 38,0469 % -0.17
h Sterlin 45,3308 % 0.63
h Altın (Gr) 2.833,57 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yarıyıl tatilinde çocuklar, eğlencenin tadını çıkaracak

Yarıyıl tatilinde çocuklar, eğlencenin tadını çıkaracak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ders çalışarak bir dönemi tamamlayan miniklere özel karne hediyeleri sunuyor. Çocuk Köyü'nde düzenlenen "Karne Etkinlik Haftası" programında minikler tiyatrolar ve atölyelerde eğlenceli vakit geçirecek. Balıkesir ve çevre illerde yaşayan çocuklar ücretsiz olarak Çocuk Köyü'ndeki etkinliklere katılabilecek. Büyükşehir Belediyesi, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde de farklı etkinlikler düzenleyerek çocukları eğlendirecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, minik öğrenciler için harika bir karne hediyeleri programı düzenledi. Öğrenciler, karne gününden tatilin son gününe kadar ücretsiz olarak Çocuk Köyü’nden faydalanabilecekler. Bu süre zarfında, çeşitli tiyatrolar ve atölye etkinlikleri ile dolu olan “Karne Etkinlik Haftası” programı sayesinde eğlenceli zaman geçirebilecekler.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamlayan miniklere en güzel karne hediyesi Başkan Yücel Yılmaz tarafından sunuldu. Minik öğrencilerin hem eğlenceli hem de öğretici bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından muhteşem bir etkinlik programı hazırlandı. Balıkesir ve çevre illerde yaşayan çocukların en sevdiği ve eğlendiği Çocuk Köyü, karne gününden itibaren tatil süresince tüm çocuklara ücretsiz olarak hizmet verecek. Çocuk Köyü, 10.30-12.00, 12.30-13.30, 14.00-15.00, 15.30-16.30, 17.00-18.00 ve 18.30-20.00 saatleri ​​arasında farklı seanslarla hizmet sunacak ve seans aralarında dezenfekte işlemleri gerçekleştirilecek.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi başta olmak üzere şehirde çeşitli noktalarda “Karne Etkinlikleri Haftası” düzenleyecek. Bu etkinlikler arasında tiyatro oyunları, illüzyon gösterileri, animasyonlar, yarışmalar, jonglör ve mini disco gibi etkinlikler yer alacak. Ayrıca palyaço, sosis balon, yüz boyama, maskot, kum boyama, kum kukla yapımı, taş baskı ve zeka oyunları atölyeleri gibi etkinlikler de çocuklar için düzenlenecek. 21 Ocak-4 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan etkinliklerde çocuklar, Pinokyo, Ağustos Böceği ve Çalışkan Karınca, Arkadaşım Böri Okullar Açılıyor, Kurbağa Prens Masalı, Nasrettin Hoca ve Kuzuları, Güzel ve Çirkin, Bremen Mızıkacıları Yeni Dünya Bandosu, Rapunzel, Sihirli Lamba ve Harikalar Ormanı adlı tiyatro oyunlarıyla buluşacaklar.

Yunus Timleri Kütahya’da bir kişinin üstünde uyuşturucu madde buldu

Sıradaki haber:

Yunus Timleri Kütahya’da bir kişinin üstünde uyuşturucu madde buldu