h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a

Göle yansıyan kayada şok eden figür…

Bursa'nın İznik ilçesindeki Müşküle Kayası'nın suya yansıyan görüntüsünde beliren figürler dikkat çekiyor. Bir fotoğrafta kayanın çevrildiğinde kurukafa, aslan ve maymun figürleri ortaya çıkıyor. Bu ilginç fotoğraf sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Bursa’nın İznik ilçesinde, İznik Gölü kıyısında bulunan ve Müşküle Kayası olarak da bilinen bir kaya üzerinde ortaya çıkan ilginç figürler, dikkatleri üzerine çekiyor. Kayaya yansıyan görüntü, kurukafa, aslan ve maymun figürlerini anımsatmasıyla sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Müşküle Köyü’nde yaşayan İbrahim Tektaş, İznik Gölü kıyısındaki adaya benzeyen kayanın fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabında paylaştı. İlk bakışta sadece bir kaya ve suya yansıyan bir görüntü gibi gözüken fotoğraf, takipçilerin yorumlarıyla çok daha farklı anlamlar kazanarak hızla yayılmaya başladı. Fotoğraf, 90 derece döndürüldüğünde, merkezinde büyük bir kurukafa ve onun içinde yeleli bir aslan ve gözlük takan bir maymun figürünün ortaya çıktığı görülüyor.

Bu ilginç tablo, sosyal medyada geniş kitlelere ulaşarak rekor sayıda paylaşım almayı başarıyor. İnsanların hayal gücünü ve merakını tetikleyen bu görüntü, büyük bir heyecanla karşılanıyor. İznik’in doğal güzellikleri arasında yer alan Müşküle Kayası, bölgenin popüler turistik cazibe merkezlerinden biri haline gelirken, bu yeni keşfedilen figürler de ziyaretçilere ayrı bir heyecan yaşatıyor.

Mersin’de DEAŞ’ın eylem planları yapan istihbarat elemanı gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Mersin’de DEAŞ’ın eylem planları yapan istihbarat elemanı gözaltına alındı