h Dolar 34,1820 % 0.13
h Euro 38,1276 % 0.13
h Sterlin 45,7946 % -0.07
h Altın (Gr) 2.928,59 %-0,15
h BIST100 9.829,19 %0,00
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı

Hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı

Adıyaman'da meydana gelen bir dizi hırsızlık olayıyla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı. B.B., A.E. ve A.U. isimli şahısların, farklı suçlardan önceki suç kayıtları bulunmaktadır. Soruşturmanın ardından B.B. ve A.E. tutuklanırken, A.U. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda suçüstü yakalanan şahısların, birçok ev ve işyerinden hırsızlık yaptıkları belirlendi.

Adıyaman’da Ev ve İşyerlerinden Hırsızlık Yaptığı İddia Edilen 3 Kişi Tutuklandı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir dizi ev ve işyeri hırsızlığı vakasıyla ilgili başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Kayalık Mahallesi, Yeşilyurt Mahallesi ve Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen 4 ayrı yerde gerçekleşen hırsızlık olaylarına karıştığı iddia edilen 3 kişi yakalandı. İfadesi alınan B.B., A.E. ve A.U. isimli şahısların daha önceki suç kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.

Şüpheliler, adli makamlara sevk edildikten sonra B.B. ve A.E. tutuklanırken, A.U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu başarılı operasyon, Adıyaman’da hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi ve halkın güvenliğinin sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bilecik’te minibüs ve midibüsün çarpışmasıyla bir kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Bilecik’te minibüs ve midibüsün çarpışmasıyla bir kişi yaralandı