h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ağrı’da “İçimizi Isıtan İyilik” projesiyle sıcak çorba dağıtıldı

Ağrı’da “İçimizi Isıtan İyilik” projesiyle sıcak çorba dağıtıldı

Ağrı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı, "İçimizi Isıtan İyilik" projesi ile sıcak çorba dağıtıyor. TDV mobil hizmet aracıyla yapılan etkinlikte vatandaşlar, Cumhuriyet Caddesi'nde kurulan stantta çorba ikramıyla karşılandı. Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak, projenin amaçlarını anlatarak, din görevlileri ve vakıf gönüllüleriyle birlikte vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti. Vatandaşlar da çorba ikramından memnun kaldıklarını dile getirerek Müftü Şafak ve TDV gönüllülerine teşekkür etti.

Ağrı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ağrı Şubesi, “İçimizi Isıtan İyilik” projesi kapsamında Ağrı halkına çorba dağıtımı gerçekleştirdi.

TDV Genel Merkezi tarafından koordine edilen bu proje dahilinde, TDV mobil hizmet aracı Cumhuriyet Caddesi’nde bir stant kurarak vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu. Ağrı İl Müftüsü ve TDV Ağrı Şube Başkanı Necati Şafak da etkinliğe katılarak yaptığı açıklamada, din görevlileri ve vakıf gönüllüleriyle birlikte halkla buluşmaya devam ettiklerini ifade etti. Şafak, “Bugünkü hava şartlarında vatandaşlarımızın içini ve gönüllerini ısıtmak amacıyla çorba dağıttık. Herkese ulaşmak ve kalplerine girmek için din görevlilerimizle birlikte sahada aktif bir şekilde yer alacağız” dedi.

Çorba ikramından memnun kalan vatandaşlar, Müftü Şafak ve TDV gönüllülerine teşekkürlerini iletti. Proje kapsamında, Ağrı’nın farklı bölgelerinde de çorba dağıtımının devam edeceği bildirildi.

Erciş ilçesindeki vatandaşlar, “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası kapsamında bağışlarda bulundu.

Sıradaki haber:

Erciş ilçesindeki vatandaşlar, “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası kapsamında bağışlarda bulundu.