h Dolar 34,1187 % 0.02
h Euro 38,2666 % 0.02
h Sterlin 45,7514 % -0.06
h Altın (Gr) 2.918,17 %0,14
h BIST100 9.912,58 %-1,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çıldır İmam Hatip Lisesi, Şehitlerin Anısını Onurlandırmak İçin Özel Program Düzenledi

Çıldır İmam Hatip Lisesi, Şehitlerin Anısını Onurlandırmak İçin Özel Program Düzenledi

Çıldır İmam Hatip Lisesi, Sarıkamış Şehitleri ve şehitler anısına anma programı düzenledi. Programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi. Ayrıca öğrencilerin hazırladığı 'Beyaz Hüzün' tiyatrosu ve şehitlerle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız'ın konuşmasıyla sona erdi.

Çıldır İmam Hatip Lisesi, Sarıkamış Şehitleri ve şehitlerimizin anısına düzenlediği anma programı ile vefa borcunu yerine getirdi. Program, Çıldır Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin konferans salonunda gerçekleşti.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Meslek Dersleri Öğretmeni Faruk Beşkaya’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Kuran okunmasının ardından Türkçe Öğretmeni Devran Yılmaz ve öğrencilerinin hazırladığı “Beyaz Hüzün” tiyatrosu sahnelendi. Tiyatro gösteriminin ardından şehitlerimizle ilgili bir sinevizyon sunumu yapıldı. Program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız’ın konuşmasıyla sona erdi.

Kars’ta, “Hoş Geldin Bebek Projesi” etkinlikleri devam ediyor

Sıradaki haber:

Kars’ta, “Hoş Geldin Bebek Projesi” etkinlikleri devam ediyor