h Dolar 34,1462 % 0.05
h Euro 38,2055 % 0.05
h Sterlin 45,8734 % 0.12
h Altın (Gr) 2.912,53 %-0,04
h BIST100 10.029,73 %1,44
a

Fatma Şahin, seçim kampanyasına başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Fatma Şahin, seçim çalışmalarına başladı ve startı Şehitler Abidesi'nde verdi. Şahin, beraberindeki AK Parti milletvekilleri ve partililerle birlikte anıta karanfil bırakarak dua etti. Başkan Şahin, seçim sürecinin önemli bir başlangıcı olduğunu belirtti ve Gaziantep'in önemini vurguladı. Ayrıca, hemşerilerinin onayını alarak ustalık dönemine başlamak istediklerini ve milletin güveninin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Fatma Şahin, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına başladı. Şahin, seçim kampanyasını Şehitlik Anıtı’nda gerçekleştirerek dualar etti ve karanfil bıraktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “ustalık dönemi” için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Fatma Şahin, Yeşilsu’daki Şehitler Abidesi’nde seçim startını verdi. Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri ve parti üyeleriyle birlikte Şehitlik Anıtı’na karanfil bırakıp dua etti.

Şehitler Abidesi, Antep Savunması sırasında hayatını kaybeden 6 bin 317 şehidin anısını yaşatmaktadır. Başkan Şahin, dua okuyarak ve çiçek bırakarak burada özel bir an yaşadıklarını belirterek, 102 yıl önceki kahramanlık destanını hatırlattı.

Şahin, şehitleri anarak gazilere olan minnettarlığını ifade ederek önemli bir başlangıcın ilk adımını attıklarını söyledi. “Yeni bir başlangıcın eşiğindeyiz. Rabbim bu millete hizmet etme yolculuğumuzu muzaffer kılsın. Gaziantep özel bir şehir. 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün övgüyle bahsettiği bir şehir. Bu şehir, kahramanlık örneğini herkese göstermiş bir şehir. Bu topraklar, şehit kanıyla sulanmış ve bizim gözümüzde değerli bir dünya. Hemşerilerimizin onayını alarak ustalık dönemine başlamak istiyoruz. Bu bir ekip işi. Cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin desteğiyle ekip olarak şehrin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Halkımızın bize olan güveni çok değerli ve taleplerini yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

İskenderun’da hızla büyümeden önce araç yangını kontrol altına alındı

Sıradaki haber:

İskenderun’da hızla büyümeden önce araç yangını kontrol altına alındı