h Dolar 34,1282 % 0.06
h Euro 38,1530 % 0.06
h Sterlin 45,4700 % -0.19
h Altın (Gr) 2.876,69 %0,07
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Türk vatandaşı, ülkesine dönme çabasıyla ikinci kattan düştü

Türk vatandaşı, ülkesine dönme çabasıyla ikinci kattan düştü

Azerbaycan'dan İnegöl'e akrabalarını ziyarete gelen ve sonra parası tükenen bir adam, iş bulmak için gittiği inşaatta düşüp yaralandı. Yaralanan adam inşaat işçileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Jandarma incelemelerine başladı.

Azerbaycan’dan İnegöl’e akrabalarını ziyaret etmek için gelen bir kişi, parasının tükenmesi üzerine iş bulmak amacıyla gittiği bir inşaatta düşerek yaralandı.

Olay, İnegöl’ün Yeniceköy Mahallesi’nde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. 32 yaşındaki Mırduvud Mıryusuroğlu isimli Azerbaycan vatandaşı, İnegöl’de yaşayan akrabalarını ziyaret etmek için gitti. Ancak 4 gün içinde parası tükenen adam, ülkesine dönmek için para kazanmak amacıyla iş arayışına girdi. İnşaat sektöründe iş bulmak amacıyla Yeniceköy Mahallesi’nde bulunan bir inşaata giren Azerbaycan vatandaşı, inşaatın ikinci katında havalandırma boşluğuna düşerek yaralandı. İnşaat işçileri hemen yardıma koşarak yaralı kişiyi özel bir minibüsle İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürdü. Olayla ilgili olarak Jandarma komutanlığı ekipleri inceleme başlattı.

Öğretmen, taciz suçlamasıyla gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Öğretmen, taciz suçlamasıyla gözaltına alındı