h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bayrampaşa’da sahte bandrollü sigara ve kağıdı üreten imalathaneye polis baskını: 3 kişi gözaltında

Bayrampaşa’da sahte bandrollü sigara ve kağıdı üreten imalathaneye polis baskını: 3 kişi gözaltında

Bayrampaşa'da yapılan bir operasyonda, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sahte bandrollü sigara ve kağıt üretilen bir imalat atelyesine baskın düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 900 bin sahte bandrollü sigara kağıdı ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bayrampaşa ilçesinde sahte bandrollü sigara ve kağıt üreten bir iş yerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı ve sahte bandrollü 900 bin sigara kağıdı ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı’nın istihbari çalışmaları ve fiziki takibi sonucunda, Bayrampaşa’da bulunan ve “merdiven altı” olarak adlandırılan bir depoda sahte bandrollü sigara ve kağıt üretiminin yapıldığı tespit edildi. İmalathanedeki faaliyetleri sonlandırmak için operasyon düzenlendi ve M.Ç., N.K. ve M.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Operasyon sırasında yapılan aramada, 10 adet sigara kağıdı basma makinesi, 2 kağıt kesme makinesi, 900 bin basılı sigara kağıdı ve üretimde kullanılan diğer malzemeler ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Gençlerin Dikkafalı Motosiklet Gösterisi Gözleri Dönüştürdü

Sıradaki haber:

Gençlerin Dikkafalı Motosiklet Gösterisi Gözleri Dönüştürdü