h Dolar 34,0838 % 0.18
h Euro 38,0957 % 0.18
h Sterlin 45,3369 % 0.03
h Altın (Gr) 2.841,59 %0,45
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Akdeniz Meyve Sineği İle Mücadele Konusunda Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Akdeniz Meyve Sineği İle Mücadele Konusunda Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Akdeniz Meyve Sineği Mücadelesi Eğitim Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuyla ilgili eğitim sunumları yapıldı ve sorular yanıtlandı. İl Müdürü, Tarım ve Orman Bakanlığı temsilcileri, Ticaret Borsası ve diğer kurumların temsilcileri katıldı.

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, “Akdeniz Meyve Sineği Mücadelesi Eğitim Toplantısı” düzenledi.

Aydın Ticaret Borsası salonunda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş’ın konuşmasıyla başladı. Toplantıda, Akdeniz Meyve Sineği ile mücadele konusunda Dr. Nevin Başpınar, Ziraat Mühendisi Ümran Akkan Demirer ve Ziraat Mühendisi Eşref Tutmuş tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Sunumlar sonrasında Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Sadık Ertuğrul ve Yasemin Hacıalioğlu gibi uzmanlar, katılımcıların sorularını yanıtladı.

İl Müdürü İbrahim Altıntaş, Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Teşkilatı Konu Uzmanları, Aydın Ticaret Borsası, Ege İhracatçılar Birliği, Ziraat Odaları Birliği temsilcileri, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri, il ve ilçelerde görevli uzman personelin katıldığı Akdeniz Meyve Sineği Eğitim Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

Deniz torpido ve füze sistemleri için imza töreni gerçekleşti

Sıradaki haber:

Deniz torpido ve füze sistemleri için imza töreni gerçekleşti