h Dolar 34,1170 % 0.28
h Euro 38,1244 % 0.28
h Sterlin 45,4971 % 0.38
h Altın (Gr) 2.872,84 %1,55
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İsrail, Suriye’de İran Devrim Muhafızları Ordusunu hedef aldı: 2 ölü

İsrail, Suriye’de İran Devrim Muhafızları Ordusunu hedef aldı: 2 ölü

İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam üzerinde gerçekleştirdiği hava saldırısında, İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü İstihbarat Komutanı Tuğgeneral Sadık Umidzade ve yardımcısı hayatını kaybetti. Saldırıda en az 4 kişi öldü ve hedef alınan bina İran Devrim Muhafızları Ordusu'na aitti. Saldırı, Şam'ın El Mazze Mahallesindeki bir binaya yönelik olarak gerçekleşti. Bu bölgede askeri havaalanı, BM Ofisi, büyükelçilikler ve restoranlar bulunmaktadır.

İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam’ın batısında bir binaya düzenlediği hava saldırısı sonucunda İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü İstihbarat Komutanı Tuğgeneral Sadık Umidzade ve yardımcısının hayatını kaybettiği açıklandı.

İran medyasında yer alan habere göre, saldırı El Mazze Mahallesi’ndeki bir binaya yönelik gerçekleşti. İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü İstihbarat Komutanı Tuğgeneral Sadık Umidzade ve yardımcısının saldırıda yaşamını yitirdiği bildirildi. Suriye resmi devlet haber ajansı SANA, saldırının İsrail tarafından yapıldığını ve en az 4 kişinin öldüğünü kamuoyuyla paylaştı. Lübnan merkezli el-Meyadin kanalı ise hedef alınan binanın İran Devrim Muhafızları Ordusu’na ait olduğunu aktardı.

Mazzeh bölgesinde askeri havaalanının yanı sıra Birleşmiş Milletler (BM) Ofisi, elçilikler ve restoranlar da bulunmaktadır.

Gözaltında: Uyuşturucu madde bulundururken sahte para ile yakalandı!

Sıradaki haber:

Gözaltında: Uyuşturucu madde bulundururken sahte para ile yakalandı!