h Dolar 33,9957 % -0.22
h Euro 38,0316 % -0.22
h Sterlin 45,2948 % 0.55
h Altın (Gr) 2.833,67 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Hakkari’de su arızası olan 10 nokta tamir edildi

Hakkari’de su arızası olan 10 nokta tamir edildi

Hakkari Belediye ekipleri, bölgede meydana gelen su arızalarını soğuk hava şartlarına rağmen başarıyla giderdi. Dağgöl, Karşıyaka ve Yeni Mahalle'de 10 farklı noktada meydana gelen su arızaları, belediye ekipleri tarafından tespit edildi ve onarıldı. Yapılan çalışmalarda doğal gaz hatlarının da zarar gördüğü belirtildi. Ekiplerin 7/24 çalıştığı vurgulandı ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması için gereken önlemlerin alındığı aktarıldı.

Hakkari Belediyesi, soğuk hava koşullarına rağmen 10 farklı noktada yaşanan su arızalarını başarılı bir şekilde giderdi.

Hakkari’nin Dağgöl, Karşıyaka ve Yeni Mahalle bölgelerinde meydana gelen su arızaları, Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle çözüldü. İş makinelerinin yardımıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, su arızaları tespit edilerek onarım işlemlerine başlandı. Yürütülen çalışmalar sonucunda su sorunu giderilerek kent merkezine tekrar su sağlandı. Aynı zamanda, doğal gaz hatlarının da zarar gördüğü çalışmalarda, doğal gaz ekipleriyle belediye ekipleri koordineli bir şekilde çalıştı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için ekiplerin haftanın 7 günü, 24 saat boyunca çalıştığını vurgulayarak, arızalanan su hatlarının başarılı bir şekilde onarıldığını belirtti.

Malatya’da Yaban Keçileri Grup Halinde Yakalandı

Sıradaki haber:

Malatya’da Yaban Keçileri Grup Halinde Yakalandı